Outdoorcooking

Outdoor-Cooking

De Muldermolen

 Christoph Hartmann

Na jaren gewerkt te hebben als Chefkok op hoog niveau in binnen – en buitenland, is het tijd om zijn ultieme droom waar te maken met koken op locatie. Zo startte hij enige tijd geleden het Outdoor-Cooking-Lovers concept wat hij nu heeft doen neerstrijken in Thull bij de Mulderplas in samenwerking met Brasserie De Muldermolen.

 Waarom Outdoor-Cooking-Lovers?

Because outdoor cooking creates love for body and soul.

 Hoe?

Door de unieke ligging met zicht over De Mulderplas, de geur van brandend hout en smaken die samengesteld zijn door foodartist Christoph Hartmann staat niets een onvergetelijk avond in de weg.

 Wat?

De gediplomeerde koks maken gebruik van een zelfontworpen spit en open gezaagde olievaten die helpen om overheerlijke stukken vlees en vis op een authentieke manier te bereiden. Er wordt alleen gewerkt met eerlijke producten. Heeft u tijdens het koken vragen over de producten of de bereidingswijze? Met passie leggen we u de finesses over de bereidingen van de gerechten uit. Hierdoor is uw feest niet alleen het eten van een varken, maar ook een complete Bourgondische catering ervaring die al begint vanaf het marineren en braden van het varken. Niets is ons te gek! Vlees, vis of toch allebei? Vertel ons uw wensen en we kijken samen naar de mogelijkheden. Heeft u een favoriet bijgerecht? Wij staan zeker open voor suggesties.

Een op maat gemaakt Bourgondisch feest voor de echte levensgenieters!

Klik hier voor een afspraak