Home Page

Welkom bij

De Muldermolen

Brasserie en B&B

- Wegens de geldende maatregelen zijn wij voorlopig helaas nog steeds gesloten -

    Reserveren is dus helaas voor nu even niet mogelijk en wij hopen dat er snel versoepelingen voor de horeca komen.

(bij vragen mail naar info@demuldermolen.nl)

Dinsdag is onze rustdag

 

Ons verhaal

De Muldermolen

Wij streven er na om het onze gasten naar de zin te maken in onze gezellige en laagdrempelige zaak waar iedereen welkom is. Zo mogen bij ons honden, mits zij andere gasten niet tot last zijn, gewoon mee naar binnen en is er buiten op het terras zelfs een Doggy-Bar waar de honden uit een bak water kunnen drinken. Verder hebben wij een ruime lunch- en dinerkaart die hier nu voor u ligt. Voor de liefhebbers van speciaal bieren hebben wij een ruime keuze aan verschillende biersoorten op de tap en nog veel meer uit de fles welke u kunt prima kunt combineren met een lekker borrelhapje. Ook voor een goede kop koffie met een lekker stuk Limburgse vlaai van onze huisbakker bent u aan het juiste adres.

Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek aan ons zo prettig mogelijk te maken en de innerlijke mens te verwennen zoals dit in het bourgondisch Limburg gebruikelijk is.

Geniet en laat het u smaken!

Team Muldermolen

 

 

 

 


Sectie #1 Brasserie


Brasserie

De Muldermolen

Onze menukaart is met veel zorg samengesteld. Alleen producten van de beste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs worden bij ons gebruikt om de gerechten te bereiden. Zo hebben wij gekozen voor Livar ham, schenken wij Peeze koffie en serveren wij bitterballen en kroketten van hoogwaardige kwaliteit. Mocht u suggesties hebben, dan staan wij hier altijd voor open.

Bekijk het volledige menu

Sectie #2 – Appartementen

Appartement

't Koorekeamerke

Dit ruim opgezette en nostalgisch ingerichte appartement van 65 m2 bevindt zich op de tweede verdieping van De Muldermolen. Vroeger werd op deze plek het graan gemalen en stonden er twee grote silo’s waardoor het meel naar beneden werd gevoerd. In dit appartement zijn nog duidelijk tekenen van vroeger terug te zien. Zo zijn de oude balken nog duidelijk zichtbaar en hangt de oude elektromotor nog aan het plafond.

lees meer

 

Woonkamer apartment 2

Sectie #2

De omgeving

Schinnen

De Muldermolen biedt zicht op De Mulderplas en de Mariakapel, is gelegen in het hart van het Corio Glana project en omringd door historische gebouwen zoals Kasteel Terborgh en Kasteel Amstenrade. Dit maakt De Muldermolen een centrale plek voor het starten of onderbreken van een wandeling door prachtige landschappen en langs gebouwen met een historisch verhaal.

Lees meer

 

 

Sectie #4 – Tot snel

Tot snel!