Appartementen

Appartementen

De Muldermolen

Woonkamer apartment 2

Appartement

't Koorekeamerke

Dit ruim opgezette en nostalgisch ingerichte appartement van 65 m2 bevindt zich op de tweede verdieping van De Muldermolen. Vroeger werd op deze plek het graan gemalen en stonden er twee grote silo’s waardoor het meel naar beneden werd gevoerd. In dit appartement zijn nog duidelijk tekenen van vroeger terug te zien. Zo zijn de oude balken nog duidelijk zichtbaar en hangt de oude elektromotor nog aan het plafond.

Het appartement beschikt over een tv, dvd speler, open keuken met uitzicht over de weilanden en bossen, kookplaat, wasmachine, koelkastje en magnetron. Er bevindt zich een apart toilet, slaapkamer met ruim 2-persoonsbed en de badkamer en suite met daarin een ruim ligbad met verlichting en uitzicht over de weilanden en bossen. Daarnaast beschikt de slaapkamer/badkamer over een aparte wasbak. Vanuit de badkamer kunt u via de grote glazen deuren het dakterras betreden, dat prachtig uitzicht biedt over een mooi natuurgebied. Komt u het zelf ervaren?

Gezien de grote belangstelling voor onze appartementen, hebben wij gekozen voor Airbnb.com en Bedandbreakfast.nl als onze boeking-sites. Dit ten behoeve van de kwaliteit, en om alles goed voor onze gasten te kunnen coördineren.

Reserveringen gaan dan ook uitsluitend via onderstaande link van

                           https://www.bedandbreakfast.nl/nl/a/73683/b-b-de-muldermolen/

 

 

 

 

Badkamer Appartement 2

Living Apartment 2

Keuken appartement 2

Eetkamer Appartement 2

 

 

Sectie #2 – Appartementen – Bovenste appartement
Woonkamer Appartement 1

Appartement

't Graanheukske

Dit ruime, modern ingerichte appartement van 65 m2 bevindt zich op de eerste verdieping van De Muldermolen. Vroeger werd op deze plek het meel opgevangen in zakken, afgewogen en opgeslagen. Dit appartement hebben wij naar achteren toe uitgebouwd, waardoor we een extra ruime woonkamer hebben gecreëerd. Het appartement beschikt over een slaapkamer met een ruim 2-persoons bed, badkamer en suite (bereikbaar via 4 traptreden) met een ruime whirlpool én aparte douche en wasbak. In de doorgang naar de woonkamer bevindt zich een apart toilet. De ruime open keuken beschikt over een vaatwasser, kookplaat, koelkast en oven/magnetron. Vanuit de ruime open keuken heeft u direct contact met de woonkamer en de tuin. De woonkamer beschikt over een groot tv scherm met projector en twee grote glazen deuren die toegang bieden tot de tuin met terras. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de weilanden en bossen. Komt u ook genieten?

Gezien de grote belangstelling voor onze appartementen, hebben wij gekozen voor Airbnb als onze boeking-site. Dit ten behoeve van de kwaliteit, en om alles goed voor onze gasten te kunnen coördineren.

Reserveringen gaan dan ook uitsluitend via onderstaande link van

Airbnb

Neem contact met ons op

Keuken Appartement 1

Welkomstboekje

Uitzicht achterzijde

 

Sectie #3 – Appartementen – Zolderkeamerke

Sectie #3 – Appartementen – Zolderkeamerke

 

Appartement

't Zolderkeamerke

’t Zolderkeamerke ligt in een prachtig oud molenpand, De Muldermolen, midden in een natuurgebied met vele mooie wandel- en fietsroutes. Aan de achterzijde biedt het appartement een prachtig uitzicht over de weilanden en bossen en aan de voorzijde bevindt zich het terras van onze bourgondische brasserie.
Valkenburg en Maastricht zijn enkele leuke steden die dichtbij te vinden zijn.
Dit appartement is op 8 mei 2021 opgeleverd, waardoor alles nog in nieuwstaat verkeerd.
Kom, en geniet van de rust

Dit luxe en nieuwe appartement is een ideale uitvalsbasis om de Zuid-Limburgse omgeving te ontdekken. Het appartement is geheel zelfvoorzienend. Dit houdt in dat u een ruime open keuken, woonkamer, slaapkamer met badkamer en suite en aparte toilet tot uw beschikking heeft. Tevens beschikt u over een groot privé dakterras met uitzicht over de weilanden en bossen.

De Muldermolen is een oud molenpand, gelegen in het midden van een natuurgebied. Het natuurgebied staat bekend om De Mulderplas, een beschermd natuurgebied waar veelal gevist wordt en de ijsvogel zijn broedplek kent.

Vanuit het appartement zijn er verschillende prachtige wandelingen die je het gevoel geven alsof je in het buitenland bent. Van kastelen tot watermolens, van hollewegen tot beekdaelen.

Het natuurgebied waar u zich in bevindt staat tevens ook bekend om de Geleenbeek. Hieraan grenzen verschillende leuke brasserieën en gasterijen, waar u kunt genieten van de verschillende heerlijke streekgerechten.

Gezien de grote belangstelling voor onze appartementen, hebben wij gekozen voor Airbnb als onze boeking-site. Dit ten behoeve van de kwaliteit, en om alles goed voor onze gasten te kunnen coördineren.

Reserveringen gaan dan ook uitsluitend via onderstaande link van
Airbnb

Neem contact met ons op

Welkomstboekje